Samoa Autonvuokraus

4.2 / 5

         

Etsi, Vertaile & Varaa Autosi
18-24  25-70  70+

4.2 / 5

         

Miksi vuokrata auto maassa Samoa?

<п>Самоа је прелепа земља са широким избором пејзажа и активности за истраживање. Изнајмљивање аутомобила је одличан начин да истражите земљу, јер вам омогућава да се лако крећете и видите што је више могуће. Са аутомобилом можете путовати својим темпом и одвојити време да посетите нека удаљенија подручја која нису лако доступна јавним превозом. <п>Компаније за изнајмљивање аутомобила на Самои нуде низ возила која одговарају различитим буџетима и захтевима. Они такође пружају низ додатних услуга као што су осигурање и покриће од квара, тако да можете бити сигурни да ће ваше искуство изнајмљивања аутомобила бити безбедно и без стреса. Па зашто не изнајмити аутомобил и истражити Самоу са стилом?

Täytä Samoa -opas

Samoa Autonvuokraus

Mitkä ovat parhaat tavat saapua maahan Samoa?

<б>Најбољи начини да уђете у Самоу: <ул> <ли>Авионом: Главни аеродром на Самои је Међународни аеродром Фалеоло. <ли>Поморским путем: бродови за крстарење и теретни бродови посећују луке Апија и Мулифануа. <ли>Дом: Не постоје копнене границе између Самое и других земаља. <ли>Трајектом: Постоји трајектна линија од Паго Пага у Америчкој Самои до Апије на Самои.

Suosituimmat kaupungit ja käyntikohteet maassa Samoa

<б>5 најбољих градова за посету на Самои <ол> <ли><б>Апија - Апија је главни и највећи град Самое, који се налази на централној северној обали острва Уполу. То је живахан град са опуштеном атмосфером, где су мештани љубазни и гостољубиви. Апиа је савршено место за истраживање културе и историје Самое, са својим бројним музејима, галеријама и историјским локалитетима. Град такође нуди обиље активности за посетиоце, од куповине и ресторана до ноћног живота и забаве. <ли><б>Саваи'и - Саваи'и је највеће од Самоанских острва и дом је неких од најлепших и нетакнутих плажа на свету. То је савршено место за истраживање културе и традиције Самое, са бројним селима и традиционалним церемонијама. Саваи'и је такође одлично место за роњење, пливање и вожњу кајаком, са мноштвом активности које ће посетиоце заокупити. <ли><б>Фалеалупо - Фалеалупо је мало село на западном делу острва Саваи'и. То је дом за неке од најлепших плажа на Самои, и одлично је место за опуштање и уживање у задивљујућим погледима. Фалеалупо је такође дом традиционалног села, где посетиоци могу да уче о култури и обичајима народа Самоана. <ли><б>Салелолога - Салелолога је мали град на источној обали острва Саваи'и. То је дом за неке од најлепших плажа на Самои, и одлично је место за опуштање и уживање у топлој клими. Салелолога је такође дом неких од најбољих ресторана на Самои, где посетиоци могу пробати традиционална самоанска јела. <ли><б>Мулифануа - Мулифануа је мало село на северној обали острва Уполу. То је одлично место за истраживање културе и историје Самое, са бројним традиционалним селима и локалитетима. Мулифануа је такође одлично место за опуштање и уживање у задивљујућим погледима, са мноштвом активности које ће посетиоце заузети. <п>Други градови на Самои вредни помена су Лаломану, Фагалоа и острво Маноно. Свако од ових места нуди нешто јединствено за посетиоце, од запањујућих плажа до традиционалних села и културних знаменитости. Самоа је прелепа земља, са много активности и атракција за истраживање.

Suositut Samoa autovuokraussijainnit

Millaisia autonvuokraushinnat ovat maassa Samoa?

<п>Цене изнајмљивања аутомобила на Самои могу значајно да варирају у зависности од тога. тип возила, период изнајмљивања и компанија од које се одлучите да изнајмите. Генерално, цене изнајмљивања аутомобила на Самои крећу се од око 50 УСД дневно за економични аутомобил до 100 УСД по дану за веће возило. За дуже изнајмљивање, неке компаније могу понудити попусте или пакете који могу смањити укупне трошкове. <п>Када изнајмљујете аутомобил на Самои, важно је узети у обзир тип аутомобила који одговара вашим потребама. Мањи аутомобили су обично приступачнији, али можда нису погодни за дужа путовања или ако путујете са великом групом или пртљагом. Ако путујете са великом групом или пртљагом, можда ћете морати да изнајмите веће возило као што је СУВ или миниван. <п>Поред типа аутомобила који изнајмљујете, постоје и други фактори који могу утицати на цену изнајмљивања аутомобила. На пример, неке компаније могу понудити додатне услуге као што су преузимање и одлазак на аеродром или осигурање. Ове услуге могу допринети укупним трошковима вашег изнајмљивања, тако да је важно да их узмете у обзир приликом израчунавања укупне цене. <п>Све у свему, цене изнајмљивања аутомобила на Самои су углавном приступачне и постоји много компанија које можете изабрати. Истражујући различите компаније и њихове услуге, можете пронаћи најбољу опцију која одговара вашим потребама и буџету.

Kuinka voin säästää rahaa autonvuokrauksesta maassa Samoa?

<б>Начини да уштедите новац на изнајмљивање аутомобила на Самои <ул> <ли><б>Резервирајте унапред: Резервисање изнајмљивања аутомобила унапред може вам помоћи да уштедите новац. Потражите понуде и попусте који вам могу помоћи да уштедите. <ли><б>Потражите попусте: Потражите попусте које нуде компаније за изнајмљивање аутомобила. Неке компаније нуде попусте за студенте или старије особе. <ли><б>Одаберите мање возило: Избор мањег возила може вам помоћи да уштедите новац. Мања возила су обично јефтинија од већих. <ли><б>Избегавајте додатке: Избегавајте додатке као што су осигурање и додатни возачи. Ови додаци могу да увећају и повећају ваше трошкове. <ли><б>Упореди цене: Упоредите цене различитих компанија за изнајмљивање аутомобила да бисте пронашли најбољу понуду. <п>Придржавајући се ових савета, можете уштедети новац на изнајмљивању аутомобила на Самои. Резервација унапред и тражење попуста, избор мањег возила, избегавање додатака и поређење цена су одлични начини за уштеду новца.

Yleistä tietoa ajamisesta maassa Samoa?

<ул> <ли><стронг>Услови за лиценцу: Међународни возачи морају имати важећу возачку дозволу из своје земље. <ли><стронг>Ограничења брзине: Ограничења брзине варирају између 25 км/х и 80 км/х, у зависности од области. <ли><стронг>Вожња у пијаном стању: Законска граница за конзумацију алкохола током вожње је 0,08%. <ли><стронг>Сигурносни појасеви: Сви путници морају стално да вежу појасеве. <ли><стронг>Мобилни телефони: Незаконито је користити мобилни телефон током вожње на Самои. <п>Вожња на Самои је слична вожњи у другим земљама. Сви возачи морају имати важећу дозволу из своје земље и поштовати сва ограничења брзине. Незаконито је возити под дејством алкохола или док користите мобилни телефон. Сигурносни појасеви се такође морају стално носити.

Mitä useimmat ihmiset tietävät maasta Samoa?

Seuraavat kysymykset ja vastaukset ovat valikoiman suosituimpia kysymyksiä maassa Samoa. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, katso Usein kysytyt kysymykset -sivu tai ota meihin yhteyttä.

<п>Када посећујете Самоу, на располагању су вам разне опције за паркирање. У зависности од вашег одредишта, можда ћете моћи да пронађете улични паркинг, паркинг, па чак и приватне паркинг гараже. Улични паркинг је доступан у већини градова и обично је бесплатан. Паркиралишта су често доступна у већим градовима и обично се наплаћују по сату или дану. Приватне паркинг гараже су такође доступне на неким локацијама и обично нуде безбедније паркирање и боље цене од уличног паркирања или паркинга. Без обзира где одлучите да паркирате на Самои, важно је да се придржавате постављених прописа о паркирању како бисте избегли новчане или друге казне.

<п>Да, на Самои постоје путеви са наплатом путарине. Њима управља Управа за копнени транспорт Самое (СЛТА) и постоје да помогну у финансирању одржавања и одржавања путева. Путарина се наплаћује за возила која користе главне аутопутеве, као и за возила која користе трајектну линију између острва Уполу и Саваи'и. Путарина се наплаћује на за то одређеним наплатним кућицама, у готовини или електронским плаћањем. Путарина се обично заснива на величини и врсти возила, као и на пређеној удаљености.

<п>На Самои се возе десном страном пута.

<п>Валута на Самои је Тала.

-<п>Временска зона на Самои је УТЦ+13, која је такође позната као Самоа Стандард Тиме (ССТ). Ово је иста временска зона као и Нови Зеланд и један је сат испред аустралијског источног стандардног времена.

<ол> <ли><стронг>Аутопутеви: 80 км/х (50 мпх) <ли><стронг>Урбани путеви: 50 км/х (30 мпх) <ли><стронг>Рурални путеви: 40 км/х (25 мпх) <ли><стронг>Школске зоне: 20 км/х (12 мпх)

<п>Службени говорни језик на Самои је самоански. Самоански је полинезијски језик који припада малајско-полинезијској подгрупи аустронезијске породице језика. Уско је повезан са другим полинезијским језицима, као што су тонгански, хавајски, маорски и тахићански. Самоански говори око 300.000 људи на Самои, Америчкој Самои и другим земљама у пацифичком региону. То је први језик већине становништва Самое и Америчке Самое.

Faktoja autonvuokraus Samoa

 • Viime kuussa, keskimääräinen vuokra-auton pituus Samoa oli 0 päivää.
 • Keskimääräinen vuokra-auton pituus Samoa on 0 päivää.
 • Kaikkein varattu vuokra-auto tyyppi tällä hetkellä Samoa on autot.
 • Viime vuonna eniten varata vuokra-auton tyyppi Samoa oli autot.
 • Kuinka paljon se maksaa vuokrata auton Samoa? Viime kuussa, keskimääräinen vuokra-auton hinta oli 0 USD.
 • Viime vuonna, kuinka paljon se maksaa vuokrata auton Samoa? Viime vuonna keskimääräinen vuokra-auton hinta oli 0 USD.
 • Mikä on nykyinen keskimääräinen päivittäinen hinta vuokrata Samoa? Viime kuussa, keskimääräinen vuokra hinta oli NAN DOLLARIA per päivä.
 • Kuinka paljon se maksaa vuokrata auton Samoa viimeksi kuluneiden 12 kuukauden aikana? Viime Vuonna keskimääräinen vuokra hinta oli NAN DOLLARIA per päivä.
 • auton vuokraus yritysten saatavilla Samoa ovat: .

Lue lisää

Call center aukioloajat

[EST] ma - pe: 3:00 - 16:00  La - su : 3:00-11:00

[GMT] ma - pe: 8:00 - 23:00  La - su : 8:00 - 16:00

Call center aukioloajat

Ma - Pe

La - su

03:00 - 16:00
08:00 - 16:00

[EST]

[GMT]

03:00 - 11:00
03:00 - 16:00

Ota yhteyttä puhelimitse

 • Argentina (+54) 1139848464Argentina (+54) 1139848464
 • Australia (++61) 1800 210 813Australia (++61) 1800 210 813
 • Brasilia (+55) 7128 860 727Brasilia (+55) 7128 860 727
 • Belgia (++32) 02 400 4165Belgia (++32) 02 400 4165
 • Tsekki (+420) 225 985 717Tsekki (+420) 225 985 717
 • Tanska (+45) 78 737 344Tanska(+45) 78 737 344
 • Ranska +33 805543930Ranska +33 805543930
 • Saksa (+49) (0) 800 789 5047Saksa (+49) (0) 800 789 5047
 • Hong Kong (+85) 230 183 031Hong Kong (+85) 230 183 031
 • Japani (+81) 367 753 702Japani (+81) 367 753 702
 • Alankomaat (+31) (0) 800 020 0459Alankomaat (+31) (0) 800 020 0459
 • Meksiko (+52) 557 1000 321Meksiko (+52) 557 1000 321
 • Puola (+48) 221 165 898Puola (+48) 221 165 898
 • Romania (+40) 312 295 047Romania (+40) 312 295 047
 • Venaja (+74) 999 710 053Venaja (+74) 999 710 053
 • Saudi Arabia (+966) 800 8500 803Saudi Arabia (+966) 800 8500 803
 • Espanja +34 900670514Espanja+34 900670514
 • Ruotsi (+46) 852 503 101Ruotsi (+46) 852 503 101
 • Espanja +34 900670514Espanja+34 900670514
 • Yhdistynyt kuningaskunta (+44) (0) 800 078 9054Yhdistynyt kuningaskunta (+44) (0) 800 078 9054
 • Yhdysvallat (++1) 866 735 1715Yhdysvallat (++1) 866 735 1715
 • Sveitsi (+41) 445 510 212Sveitsi (+41) 445 510 212
 • All other (+44) (0) 800 078 9054Kaikki muut (+44) (0) 800 078 9054

Samoa Autonvuokraus arvostelut
Katso viimeiset 5 asiakasarvostelua. Asiakkaamme arvioivat Samoa autovuokraamon keskimäärin % palautteen perusteella.