Privatlivspolitik

www.rentalcargroup.com , tilgængelig fra www.rentalcargroup.com , er en af vores hovedprioriteter vores besøgendes privatliv. Dette dokument om privatlivspolitik indeholder typer af oplysninger, der indsamles og registreres af www.rentalcargroup.com , og hvordan vi bruger det.
Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker mere information om vores privatlivspolitik, så tøv ikke med at kontakte os.
Denne privatlivspolitik gælder kun for vores onlineaktiviteter og er gyldig for besøgende på vores hjemmeside med hensyn til de oplysninger, som de delte og/eller indsamler på www.rentalcargroup.com . Denne politik gælder ikke for information indsamlet offline eller via andre kanaler end denne hjemmeside.


Samtykke

Ved at bruge vores hjemmeside giver du hermed samtykke til vores privatlivspolitik og accepterer dens vilkår.


Oplysninger, vi indsamler

De personlige oplysninger, som du bliver bedt om at give, og årsagerne til, at du bliver bedt om at give dem, vil blive gjort klart for dig på det tidspunkt, hvor vi beder dig om at give dine personlige oplysninger.
Hvis du kontakter os direkte, kan vi modtage yderligere oplysninger om dig, såsom dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, indholdet af meddelelsen og/eller vedhæftede filer, du måtte sende os, og enhver anden information, du måtte vælge at give.
Når du tilmelder dig en konto, kan vi bede om dine kontaktoplysninger, herunder elementer som navn, firmanavn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.


Hvordan vi bruger dine oplysninger

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler på forskellige måder, herunder til:

  • Levere, drive og vedligeholde vores hjemmeside
  • Forbedre, personliggøre og udvide vores hjemmeside
  • Forstå og analyser, hvordan du bruger vores hjemmeside
  • Udvikle nye produkter, tjenester, funktioner og funktionalitet
  • Kommunikere med dig, enten direkte eller gennem en af vores partnere, herunder til kundeservice, for at give dig opdateringer og anden information vedrørende hjemmesiden og til markedsførings- og salgsfremmende formål
  • Send dig e-mails
  • Find og forebygge svindel

Logfiler

www.rentalcargroup.com følger en standardprocedure for brug af logfiler. Disse filer logger besøgende, når de besøger websteder. Alle hostingfirmaer gør dette og er en del af hostingtjenesternes analyser. De oplysninger, der indsamles af logfiler, omfatter internetprotokol (IP)-adresser, browsertype, internetudbyder (ISP), dato- og tidsstempel, henvisnings-/afslutningssider og muligvis antallet af klik. Disse er ikke knyttet til nogen information, der er personligt identificerbar. Formålet med informationen er at analysere tendenser, administrere webstedet, spore brugernes bevægelser på webstedet og indsamle demografiske oplysninger.


Cookies og web-beacons

Som enhver anden hjemmeside bruger www.rentalcargroup.com 'cookies'. Disse cookies bruges til at gemme oplysninger, herunder besøgendes præferencer, og de sider på webstedet, som den besøgende har besøgt eller besøgt. Oplysningerne bruges til at optimere brugernes oplevelse ved at tilpasse vores websideindhold baseret på besøgendes browsertype og/eller anden information.


Annonceringspartneres privatlivspolitikker

Du kan konsultere denne liste for at finde fortrolighedspolitikken for hver af reklamepartnerne på www.rentalcargroup.com .
Tredjeparts annonceservere eller annoncenetværk bruger teknologier som cookies, JavaScript eller Web Beacons, der bruges i deres respektive annoncer og links, der vises på www.rentalcargroup.com , som sendes direkte til brugernes browser. De modtager automatisk din IP-adresse, når dette sker. Disse teknologier bruges til at måle effektiviteten af deres annoncekampagner og/eller til at tilpasse det annonceindhold, du ser på websteder, du besøger.
Bemærk, at www.rentalcargroup.com ikke har adgang til eller kontrol over disse cookies, der bruges af tredjeparts annoncører.


Tredjeparts fortrolighedspolitikker

www.rentalcargroup.coms privatlivspolitik gælder ikke for andre annoncører eller websteder. Derfor råder vi dig til at konsultere de respektive privatlivspolitikker for disse tredjeparts annonceservere for mere detaljerede oplysninger. Det kan omfatte deres praksis og instruktioner om, hvordan man fravælger visse muligheder.
Du kan vælge at deaktivere cookies gennem dine individuelle browserindstillinger. For at få mere detaljeret information om cookiehåndtering med specifikke webbrowsere, kan den findes på browserens respektive websteder.


CCPA-privatlivsrettigheder (sælg ikke mine personlige oplysninger)

I henhold til CCPA, blandt andre rettigheder, har californiske forbrugere ret til:
Anmod om, at en virksomhed, der indsamler en forbrugers personlige data, afslører de kategorier og specifikke stykker af personoplysninger, som en virksomhed har indsamlet om forbrugere.
Anmod om, at en virksomhed sletter alle personlige data om forbrugeren, som en virksomhed har indsamlet.
Anmod om, at en virksomhed, der sælger en forbrugers personlige data, ikke sælger forbrugerens personlige data.
Hvis du fremsætter en anmodning, har vi en måned til at svare dig. Hvis du ønsker at udøve nogen af disse rettigheder, bedes du kontakte os.


GDPR Databeskyttelsesrettigheder

Vi vil gerne sikre os, at du er fuldt ud klar over alle dine databeskyttelsesrettigheder. Enhver bruger er berettiget til følgende:
Retten til indsigt – Du har ret til at anmode om kopier af dine personoplysninger. Vi kan opkræve et mindre gebyr for denne service.
Retten til berigtigelse – Du har ret til at anmode om, at vi retter enhver information, du mener er unøjagtig. Du har også ret til at anmode om, at vi udfylder de oplysninger, du mener er ufuldstændige.
Retten til sletning – Du har ret til at anmode om, at vi sletter dine personoplysninger under visse betingelser.
Ret til at begrænse behandlingen – Du har ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af dine personoplysninger under visse betingelser.
Ret til at gøre indsigelse mod behandling – Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger under visse betingelser.
Retten til dataportabilitet – Du har ret til at anmode om, at vi overfører de data, vi har indsamlet, til en anden organisation eller direkte til dig under visse betingelser.
Hvis du fremsætter en anmodning, har vi en måned til at svare dig. Hvis du ønsker at udøve nogen af disse rettigheder, bedes du kontakte os.


Børns oplysninger

En anden del af vores prioritet er at tilføje beskyttelse til børn, mens de bruger internettet. Vi opfordrer forældre og værger til at observere, deltage i og/eller overvåge og guide deres onlineaktivitet.
www.rentalcargroup.com indsamler ikke bevidst nogen personlig identificerbar information fra børn under 13 år. Hvis du mener, at dit barn har givet denne form for information på vores hjemmeside, opfordrer vi dig kraftigt til at kontakte os med det samme, og vi vil gøre vores bedste bestræbelser på omgående at fjerne sådanne oplysninger fra vores optegnelser.


Call center åbningstider

[EST] Man - Fre: 03:00 - 16:00  Lør - søn : 3:00 til 11:00

[GMT] Man - Fre: 08:00 - 16:00  Lør - søn : 8:00 til 16:00

Call center åbningstider

Man - Fre

Lør - søn

03:00 - 16:00
08:00 - 16:00

[IS]

[GMT]

03:00 - 11:00
03:00 - 16:00

Kontakt os per telefon
  • USA (++1) 866 735 1715USA (++1) 866 735 1715
  • Tyskland (+49) (0) 800 789 5047Tyskland (+49) (0) 800 789 5047
  • Storbritannien (+44) (0) 800 078 9054Storbritannien (+44) (0) 800 078 9054
  • Spanien (++34) 914 141 480Spanien(++34) 914 141 480
  • Australien (++61) 1800 210 813Australien (++61) 1800 210 813
  • Frankrig (++33) 170 700 593Frankrig (++33) 170 700 593
  • Holland (+31) (0) 800 020 0459Holland (+31) (0) 800 020 0459
  • Belgien (++32) 02 400 4165Belgien (++32) 02 400 4165
  • Argentina (+54) 1139848464Argentina (+54) 1139848464
  • Brasilien (+55) 7128 860 727Brasilien (+55) 7128 860 727
  • Den Tjekkiske republik (+420) 225 985 717Den Tjekkiske republik (+420) 225 985 717
  • Danmark (+45) 78 737 344Danmark(+45) 78 737 344
  • Hong Kong (+85) 230 183 031Hong Kong (+85) 230 183 031
  • Japan (+81) 367 702 753Japan (+81) 367 702 753
  • Mexico (+52) 557 1000 321Mexico (+52) 557 1000 321
  • Polen (+48) 221 165 898Polen (+48) 221 165 898
  • Rumænien (+40) 312 295 047Rumænien (+40) 312 295 047
  • Rusland (+74) 999 710 053Rusland (+74) 999 710 053
  • Saudi Arabien (+966) 800 8500 803Saudi Arabien (+966) 800 8500 803
  • Sverige (+46) 852 503 101Sverige (+46) 852 503 101
  • Schweitz (+41) 445 510 212Schweitz (+41) 445 510 212
  • All other (+44) (0) 800 078 9054Alle andre (+44) (0) 800 078 9054