Zásady ochrany osobných údajov

Na stránke www.rentalcargroup.com , ktorá je dostupná z lokality www.rentalcargroup.com , je jednou z našich hlavných priorít súkromie našich návštevníkov. Tento dokument Zásady ochrany osobných údajov obsahuje typy informácií, ktoré zhromažďuje a zaznamenáva www.rentalcargroup.com a ako ich používame.
Ak máte ďalšie otázky alebo požadujete viac informácií o našich Zásadách ochrany osobných údajov, neváhajte nás kontaktovať.
Tieto Zásady ochrany osobných údajov sa vzťahujú iba na naše online aktivity a platia pre návštevníkov našej webovej stránky, pokiaľ ide o informácie, ktoré zdieľajú a/alebo zhromažďujú na www.rentalcargroup.com . Tieto zásady sa nevzťahujú na žiadne informácie zhromaždené offline alebo prostredníctvom iných kanálov, ako je táto webová lokalita.


Súhlas

Používaním našej webovej stránky vyjadrujete súhlas s našimi Zásadami ochrany osobných údajov a súhlasíte s ich podmienkami.


Informácie, ktoré zhromažďujeme

Osobné údaje, o ktorých poskytnutie ste požiadaní, a dôvody, prečo ste o ne požiadaní, vám budú objasnené v okamihu, keď vás požiadame o poskytnutie vašich osobných údajov.
Ak nás kontaktujete priamo, môžeme o vás dostať ďalšie informácie, ako je vaše meno, e-mailová adresa, telefónne číslo, obsah správy a/alebo príloh, ktoré nám môžete poslať, a akékoľvek ďalšie informácie, ktoré sa rozhodnete poskytnúť.
Keď si zaregistrujete účet, môžeme vás požiadať o kontaktné informácie vrátane položiek, ako je meno, názov spoločnosti, adresa, e-mailová adresa a telefónne číslo.


Ako používame vaše informácie

Informácie, ktoré zhromažďujeme, používame rôznymi spôsobmi, vrátane:

  • Poskytovať, prevádzkovať a udržiavať našu webovú stránku
  • Vylepšite, prispôsobte a rozšírte našu webovú stránku
  • Pochopte a analyzujte, ako používate našu webovú stránku
  • Vyvíjajte nové produkty, služby, funkcie a funkcie
  • Komunikovať s vami, či už priamo, alebo prostredníctvom jedného z našich partnerov, a to aj pre zákaznícky servis, aby sme vám poskytli aktualizácie a ďalšie informácie týkajúce sa webovej stránky a na marketingové a propagačné účely
  • Posielať vám e-maily
  • Nájdite a predchádzajte podvodom

Log Files

www.rentalcargroup.com sa riadi štandardným postupom používania súborov denníka. Tieto súbory zaznamenávajú návštevníkov, keď navštívia webové stránky. Všetky hostingové spoločnosti to robia a sú súčasťou analýzy hostingových služieb. Informácie zhromaždené protokolovými súbormi zahŕňajú adresy internetového protokolu (IP), typ prehliadača, poskytovateľa internetových služieb (ISP), dátum a časovú pečiatku, odkazujúce/výstupné stránky a možno aj počet kliknutí. Tieto nie sú spojené so žiadnymi informáciami, ktoré sú osobne identifikovateľné. Účelom informácií je analyzovať trendy, spravovať stránku, sledovať pohyb používateľov na stránke a zhromažďovať demografické informácie.


Cookies a Web Beacons

Ako každá iná webová stránka, aj www.rentalcargroup.com používa 'cookies'. Tieto súbory cookie sa používajú na ukladanie informácií vrátane preferencií návštevníkov a stránok na webovej lokalite, ktoré návštevník navštívil alebo ich navštívil. Informácie sa používajú na optimalizáciu skúseností používateľov prispôsobením obsahu našej webovej stránky na základe typu prehliadača návštevníkov a/alebo iných informácií.


Zásady ochrany osobných údajov reklamných partnerov

V tomto zozname môžete nájsť Zásady ochrany osobných údajov pre každého z reklamných partnerov www.rentalcargroup.com .
Reklamné servery alebo reklamné siete tretích strán používajú technológie ako cookies, JavaScript alebo Web Beacons, ktoré sa používajú v ich príslušných reklamách a odkazoch, ktoré sa zobrazujú na www.rentalcargroup.com a ktoré sa odosielajú priamo do prehliadača používateľov. Keď k tomu dôjde, automaticky dostanú vašu IP adresu. Tieto technológie sa používajú na meranie účinnosti ich reklamných kampaní a/alebo na prispôsobenie reklamného obsahu, ktorý vidíte na webových stránkach, ktoré navštevujete.
Upozorňujeme, že www.rentalcargroup.com nemá žiadny prístup ani kontrolu nad týmito súbormi cookie, ktoré používajú inzerenti tretích strán.


Zásady ochrany osobných údajov tretích strán

Zásady ochrany osobných údajov www.rentalcargroup.com sa nevzťahujú na iných inzerentov alebo webové stránky. Preto vám odporúčame, aby ste si podrobnejšie informácie prečítali v príslušných Zásadách ochrany osobných údajov týchto reklamných serverov tretích strán. Môže zahŕňať ich postupy a pokyny o tom, ako zrušiť určité možnosti.
Súbory cookie môžete zakázať prostredníctvom individuálnych možností prehliadača. Ak chcete získať podrobnejšie informácie o správe súborov cookie pomocou konkrétnych webových prehliadačov, môžete ich nájsť na príslušných webových stránkach prehliadačov.


Práva na ochranu osobných údajov podľa zákona CCPA (Nepredávajte moje osobné údaje)

Podľa zákona CCPA majú spotrebitelia v Kalifornii okrem iných práv právo:
Požiadať, aby podnik, ktorý zhromažďuje osobné údaje spotrebiteľa, zverejnil kategórie a konkrétne časti osobných údajov, ktoré podnik o spotrebiteľoch zhromaždil.
Požiadať, aby podnik vymazal všetky osobné údaje o spotrebiteľovi, ktoré podnik zhromaždil.
Žiadať, aby podnik, ktorý predáva osobné údaje spotrebiteľa, nepredával osobné údaje spotrebiteľa.
Ak podáte žiadosť, máme jeden mesiac na to, aby sme vám odpovedali. Ak by ste chceli niektoré z týchto práv uplatniť, kontaktujte nás.


GDPR práva na ochranu údajov

Radi by sme sa uistili, že ste si plne vedomí všetkých svojich práv na ochranu údajov. Každý užívateľ má nárok na nasledovné:
Právo na prístup – máte právo požadovať kópie svojich osobných údajov. Za túto službu vám môžeme účtovať malý poplatok.
Právo na opravu – Máte právo požadovať, aby sme opravili akékoľvek informácie, ktoré považujete za nepresné. Máte tiež právo požiadať nás o doplnenie informácií, ktoré považujete za neúplné.
Právo na vymazanie – Máte právo požadovať, aby sme za určitých podmienok vymazali vaše osobné údaje.
Právo na obmedzenie spracúvania – máte právo požadovať, aby sme za určitých podmienok obmedzili spracúvanie vašich osobných údajov.
Právo namietať proti spracovaniu – za určitých podmienok máte právo namietať proti spracovaniu vašich osobných údajov.
Právo na prenosnosť údajov – Máte právo požadovať, aby sme za určitých podmienok preniesli údaje, ktoré sme zhromaždili, inej organizácii alebo priamo vám.
Ak podáte žiadosť, máme jeden mesiac na to, aby sme vám odpovedali. Ak by ste chceli niektoré z týchto práv uplatniť, kontaktujte nás.


Informácie pre deti

Ďalšou súčasťou našej priority je pridanie ochrany detí pri používaní internetu. Odporúčame rodičom a opatrovníkom, aby pozorovali, zúčastňovali sa a/alebo monitorovali a usmerňovali svoju online aktivitu.
www.rentalcargroup.com vedome nezhromažďuje žiadne osobné identifikačné údaje od detí mladších ako 13 rokov. Ak si myslíte, že vaše dieťa poskytlo tento druh informácií na našej webovej stránke, dôrazne vám odporúčame, aby ste nás okamžite kontaktovali a my urobíme maximum úsilie o okamžité odstránenie takýchto informácií z našich záznamov.


Call centrum otváracie hodiny

[EST] Po - Pia: 03:00 - 16:00  So - Ne: 03:00 - 11:00

[GMT] Po - Pia: 08:00 - 23:00  So - Ne: 08:00 - 16:00

Call centrum otváracie hodiny

Pondelok - Piatok

So - Ne

03:00 - 16:00
08:00 - 16:00

[EST]

[GMT]

03:00 - 11:00
03:00 - 16:00

Kontaktujte nás telefonicky
  • Spojené štáty (++1) 866 735 1715Spojené štáty (++1) 866 735 1715
  • Nemecko (+49) (0) 800 789 5047Nemecko (+49) (0) 800 789 5047
  • Spojené kráľovstvo (+44) (0) 800 078 9054Spojené kráľovstvo (+44) (0) 800 078 9054
  • Španielsko (++34) 914 141 480Španielsko(++34) 914 141 480
  • Austrália (++61) 1800 210 813Austrália (++61) 1800 210 813
  • Francúzsko (++33) 170 700 593Francúzsko (++33) 170 700 593
  • Holandsko (+31) (0) 800 020 0459Holandsko (+31) (0) 800 020 0459
  • Belgicko (++32) 02 400 4165Belgicko (++32) 02 400 4165
  • Argentína (+54) 1139848464Argentína (+54) 1139848464
  • Brazília (+55) 7128 860 727Brazília (+55) 7128 860 727
  • Česká republika (+420) 225 985 717Česká republika (+420) 225 985 717
  • Dánsko (+45) 78 737 344Dánsko(+45) 78 737 344
  • Hongkong (+85) 230 183 031Hongkong (+85) 230 183 031
  • Japonsko (+81) 367 702 753Japonsko (+81) 367 702 753
  • Mexiko (+52) 557 1000 321Mexiko (+52) 557 1000 321
  • Poľsko (+48) 221 165 898Poľsko (+48) 221 165 898
  • Rumunsko (+40) 312 047 295Rumunsko (+40) 312 047 295
  • Rusko (+74) 999 710 053Rusko (+74) 999 710 053
  • Saudská Arábia (+966) 800 8500 803Saudská Arábia (+966) 800 8500 803
  • Švédsko (+46) 852 503 101Švédsko (+46) 852 503 101
  • Švajčiarsko (+41) 445 510 212Švajčiarsko (+41) 445 510 212
  • All other (+44) (0) 800 078 9054Všetky ostatné (+44) (0) 800 078 9054