Norja Autonvuokraus

4.2 / 5

         

Etsi, Vertaile & Varaa Autosi
18-24  25-70  70+

4.2 / 5

         

Miksi vuokrata auto maassa Norja?

<п>Норвешка је прелепа земља, а један од најбољих начина да је истражите је аутомобилом. Изнајмљивање аутомобила у Норвешкој помаже вам да путујете сопственим темпом и истражите задивљујући пејзаж земље. Можете путовати у удаљена подручја која су иначе неприступачна и уживати у погледу на фјордове, планине и глечере који одузимају дах. <п>Изнајмљивање аутомобила вам такође омогућава да уштедите новац на трошковима превоза. Изнајмљивањем аутомобила можете избећи скупе трошкове јавног превоза и уштедети на трошковима горива. Ово је посебно корисно ако путујете са групом, јер можете поделити цену изнајмљивања аутомобила. Изнајмљивање аутомобила у Норвешкој је такође погодно, јер можете преузети и оставити свој аутомобил на различитим локацијама. Кључне речи: изнајмљивање аутомобила у Норвешкој, изнајмљивање аутомобила у Норвешкој, изнајмљивање аутомобила у Норвешкој

Täytä Norja -opas

Norja Autonvuokraus

Mitkä ovat parhaat tavat saapua maahan Norja?

<ул> <ли><стронг>Путовање авионом: Летење у Норвешку је најчешћи начин уласка у земљу. <ли><стронг>Путовање морем: Путовање трајектом је још један популаран начин за улазак у Норвешку. <ли><стронг>Путовање возом: Путовање возом је такође доступно из неких суседних земаља. <ли><стронг>Путовање копном: Путовање копном је могуће из неких суседних земаља.

Suosituimmat kaupungit ja käyntikohteet maassa Norja

<б>5 најбољих градова које треба посетити у Норвешкој: <ол> <ли><б>Осло: Осло је главни град Норвешке и познат је по својој задивљујућој природној лепоти. У њему се налазе многи музеји, галерије и друге атракције, укључујући Парк скулптура Вигеланд, Музеј Мунцх и тврђаву Акерсхус. Такође је одлично место за истраживање на отвореном, са својим бројним парковима и шумама, као и близином фјордова и планина. <ли><б>Берген: Берген је сликовити лучки град који се налази на западној обали Норвешке. Познат је по калдрмисаним улицама, живописним кућама и задивљујућим погледом на околне планине и фјордове. У граду се налазе и Ханзеатски пристан Бриген, Ханзеатски музеј и Музеј Тролдхауген. <ли><б>Ставангер: Ставангер је шармантан град који се налази на југозападној обали Норвешке. Познат је по шареној луци, бројним ресторанима и баровима и живахном ноћном животу. Такође је дом Лисефјорда, задивљујућег фјорда који је популарна дестинација за планинаре и ентузијасте на отвореном. <ли><б>Тромсо: Тромсе је град који се налази у северној Норвешкој. Познат је по задивљујућим погледима на околне планине, живахној култури и живахном ноћном животу. Такође је одлично место за доживљај поноћног сунца, јер је једно од ретких места на свету где сунце никада не залази током летњих месеци. <ли><б>Тронхајм: Трондхајм је град у централној Норвешкој. Познат је по свом шармантном старом граду, бројним музејима и галеријама и живахној студентској популацији. Такође је дом Нидарос катедрале, једног од најважнијих верских објеката у Норвешкој. <п>Други градови вредни помена су Олесунд, Кристијансанд и Лилехамер. Сваки од ових градова има нешто јединствено да понуди посетиоцима, од задивљујућих природних лепота до живахне културе и ноћног живота.

Suositut Norja autovuokraussijainnit

Lue lisää

Millaisia autonvuokraushinnat ovat maassa Norja?

<п>Цене изнајмљивања аутомобила у Норвешкој варирају у зависности од врсте возила и дужине изнајмљивања раздобље. Генерално, цене изнајмљивања аутомобила у Норвешкој су више него у другим земљама због високих трошкова живота у земљи. Међутим, цене могу значајно да варирају у зависности од компаније за изнајмљивање и врсте возила. <п>На пример, мали економични аутомобил може коштати око 500 НОК дневно, док луксузни аутомобил може коштати више од 2000 НОК дневно. Цене такође варирају у зависности од дужине периода закупа. Краткорочни најам, као што су једнодневни или викенд, обично су скупљи од дугорочних. Поред тога, већина компанија за изнајмљивање нуди попусте за дугорочне најам, тако да је најбоље тражити најбоље понуде. <п>Такође је важно узети у обзир додатне накнаде и порезе приликом изнајмљивања аутомобила у Норвешкој. Већина компанија за изнајмљивање наплаћује порез на додату вредност (ПДВ) од 25%, а могу бити и додатне накнаде за осигурање, гориво и додатне возаче. Важно је да будете свесни ових накнада и пореза када упоређујете цене изнајмљивања аутомобила у Норвешкој. <п>Све у свему, цене изнајмљивања аутомобила у Норвешкој су генерално више него у другим земљама због високих трошкова живота. Међутим, цене могу значајно да варирају у зависности од компаније за изнајмљивање и врсте возила. Важно је узети у обзир додатне накнаде и порезе када упоређујете цене изнајмљивања аутомобила у Норвешкој и да тражите најбоље понуде.

Kuinka voin säästää rahaa autonvuokrauksesta maassa Norja?

<ул> <ли><стронг>Упореди цене: Упоредите цене различитих компанија за изнајмљивање аутомобила да бисте пронашли најбољу понуду. <ли><стронг>Резервирајте унапред: Резервисање унапред може да вам помогне да добијете бољу цену. <ли><стронг>Потражите понуде: Потражите посебне понуде и попусте које нуде компаније за изнајмљивање аутомобила. <ли><стронг>Изаберите прави аутомобил: Изаберите аутомобил који одговара вашим потребама и буџету. <ли><стронг>Преговарајте: Преговарајте са компанијом за изнајмљивање да бисте добили најбољу могућу понуду. <п>Користећи ове савете, можете да уштедите новац на изнајмљивању аутомобила у Норвешкој. Обавезно упоредите цене, резервишите унапред, потражите понуде, изаберите прави аутомобил и преговарајте за најбољу могућу понуду.

Yleistä tietoa ajamisesta maassa Norja?

<ул> <ли><стронг>Возачка дозвола: За вожњу у Норвешкој потребна је важећа возачка дозвола из ваше земље. <ли><стронг>Ограничења брзине: Ограничење брзине на аутопутевима је 80 км/х, док је у урбаним срединама 50 км/х. У стамбеним насељима ограничење брзине је 30 км/х. <ли><стронг>Сигурносни појасеви: Сигурносни појасеви се морају носити све време током вожње. <ли><стронг>Алкохол: Законска граница за конзумирање алкохола током вожње је 0,02%. <ли><стронг>Паркинг: Паркирање је дозвољено само на одређеним местима. <п>Вожња у Норвешкој је генерално безбедно искуство, али је важно да будете свесни локалних саобраћајних закона и прописа. Возачи увек треба да носе важећу возачку дозволу и да се придржавају ограничења брзине, да вежу појасеве и избегавају да пију и возе. Паркирање је дозвољено само на одређеним местима.

Mitä useimmat ihmiset tietävät maasta Norja?

Seuraavat kysymykset ja vastaukset ovat valikoiman suosituimpia kysymyksiä maassa Norja. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, katso Usein kysytyt kysymykset -sivu tai ota meihin yhteyttä.

<п>Када посетите Норвешку, на располагању су вам разне могућности паркирања. Најчешћи су паркинг на улици, паркирање ван улице и паркинг. Паркинг на улици је генерално доступан у већини градова и места и обично се мери. Паркинг ван улице је доступан у неким областима, обично у облику паркинг гаража или парцела. Паркиралишта се могу наћи у већини градова и места и обично нуде низ цена у зависности од дужине вашег боравка. Важно је напоменути да паркинг у Норвешкој није бесплатан, па обавезно понесите новчиће са собом када га посетите.

<п>Да, у Норвешкој постоје путеви са наплатом путарине. Норвешка управа за јавне путеве одговорна је за путеве са наплатом путарине у Норвешкој. Путеви са наплатом путарине се углавном налазе на аутопутевима, а путарина се наплаћује електронски. Возачи морају имати АутоПасс картицу или налог са кредитном картицом да би користили путеве са наплатом путарине. Када возило прође кроз наплатну капију, АутоПасс картица се скенира и путарина се аутоматски скида са рачуна. Путарине се разликују у зависности од врсте возила и пређене удаљености.

<п>У Норвешкој се возе десном страном пута.

<п>Валута у Норвешкој је норвешка круна (НОК).

<п>Норвешка се налази у средњоевропској временској зони (ЦЕТ). То је један сат испред универзалног координисаног времена (УТЦ+1). Током летњег рачунања времена (ДСТ), Норвешка је два сата испред УТЦ (УТЦ+2).

<ол> <ли><б>Урбане области: 50 км/х (31 мпх) <ли><б>Отворени путеви: 80 км/х (50 мпх) <ли><б>Аутопутеви: 90 км/х (56 мпх) <ли><б>Тунели: 80 км/х (50 мпх) <ли><б>Путеви са наплатом путарине: 80 км/х (50 мпх) <ли><б>Зимски услови: 70 км/х (43 мпх)

<п>Службени говорни језик у Норвешкој је норвешки. Норвешки је северногермански језик, блиско повезан са шведским и данским. То је матерњи језик за око 5 милиона људи, а говори га већина становништва. Норвешки је такође службени језик у скандинавским земљама Шведској, Данској и Финској.

Faktoja autonvuokraus Norja

 • Viime kuussa, keskimääräinen vuokra-auton pituus Norja oli 6 päivää.
 • Keskimääräinen vuokra-auton pituus Norja on 6 päivää.
 • Kaikkein varattu vuokra-auto tyyppi tällä hetkellä Norja on ECONOMY autot.
 • Viime vuonna eniten varata vuokra-auton tyyppi Norja oli COMPACT autot.
 • Kuinka paljon se maksaa vuokrata auton Norja? Viime kuussa, keskimääräinen vuokra-auton hinta oli 665 USD.
 • Viime vuonna, kuinka paljon se maksaa vuokrata auton Norja? Viime vuonna keskimääräinen vuokra-auton hinta oli 540 USD.
 • Mikä on nykyinen keskimääräinen päivittäinen hinta vuokrata Norja? Viime kuussa, keskimääräinen vuokra hinta oli 120 DOLLARIA per päivä.
 • Kuinka paljon se maksaa vuokrata auton Norja viimeksi kuluneiden 12 kuukauden aikana? Viime Vuonna keskimääräinen vuokra hinta oli 93 DOLLARIA per päivä.
 • auton vuokraus yritysten saatavilla Norja ovat: Alamo, National, Enterprise, carnect.

Lue lisää

Call center aukioloajat

[EST] ma - pe: 3:00 - 16:00  La - su : 3:00-11:00

[GMT] ma - pe: 8:00 - 23:00  La - su : 8:00 - 16:00

Call center aukioloajat

Ma - Pe

La - su

03:00 - 16:00
08:00 - 16:00

[EST]

[GMT]

03:00 - 11:00
03:00 - 16:00

Ota yhteyttä puhelimitse

 • Argentina (+54) 1139848464Argentina (+54) 1139848464
 • Australia (++61) 1800 210 813Australia (++61) 1800 210 813
 • Brasilia (+55) 7128 860 727Brasilia (+55) 7128 860 727
 • Belgia (++32) 02 400 4165Belgia (++32) 02 400 4165
 • Tsekki (+420) 225 985 717Tsekki (+420) 225 985 717
 • Tanska (+45) 78 737 344Tanska(+45) 78 737 344
 • Ranska +33 805543930Ranska +33 805543930
 • Saksa (+49) (0) 800 789 5047Saksa (+49) (0) 800 789 5047
 • Hong Kong (+85) 230 183 031Hong Kong (+85) 230 183 031
 • Japani (+81) 367 753 702Japani (+81) 367 753 702
 • Alankomaat (+31) (0) 800 020 0459Alankomaat (+31) (0) 800 020 0459
 • Meksiko (+52) 557 1000 321Meksiko (+52) 557 1000 321
 • Puola (+48) 221 165 898Puola (+48) 221 165 898
 • Romania (+40) 312 295 047Romania (+40) 312 295 047
 • Venaja (+74) 999 710 053Venaja (+74) 999 710 053
 • Saudi Arabia (+966) 800 8500 803Saudi Arabia (+966) 800 8500 803
 • Espanja +34 900670514Espanja+34 900670514
 • Ruotsi (+46) 852 503 101Ruotsi (+46) 852 503 101
 • Espanja +34 900670514Espanja+34 900670514
 • Yhdistynyt kuningaskunta (+44) (0) 800 078 9054Yhdistynyt kuningaskunta (+44) (0) 800 078 9054
 • Yhdysvallat (++1) 866 735 1715Yhdysvallat (++1) 866 735 1715
 • Sveitsi (+41) 445 510 212Sveitsi (+41) 445 510 212
 • All other (+44) (0) 800 078 9054Kaikki muut (+44) (0) 800 078 9054

Norja Autonvuokraus arvostelut
Katso viimeiset 5 asiakasarvostelua. Asiakkaamme arvioivat Norja autovuokraamon keskimäärin % palautteen perusteella.

Arvostellut:
Yhtiö:

Ms Yvonne
Europcar

Rentalcargroup palvelu:

 autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu

4

October 07, 2022

 

Suuri Palvelu

Vastaanotettu todella hyvä ja tehokas vuokra-auto. erinomainen.

Arvostellut:
Yhtiö:

Mr Christian
Sixts

Rentalcargroup palvelu:

 autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu

4

September 06, 2022

 

Yksinäinen Lentokentällä

Me vuokrasimme auton lentokentällä, olemme rantatiellä 45 minuuttia myöhässä ja koko narvikin lentokenttä suljetaan aamulla. taksinkuljettajan avulla pääsemme kosketukseen sixtin kanssa ja lopulta saimme parannuksen autolla hyviä suosituksia päivätouruksille ja kaikki olivat onnellisia ... todellinen sixt-autonvuokraus oli aivan laivan lähellä, mutta emme tienneet, joten menimme lentokentälle ja menimme kaiken kaikkiaan lähes kaksi tuntia.

Arvostellut:
Yhtiö:

Mr Christian
Sixts

Rentalcargroup palvelu:

 autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu

5

September 04, 2022

 

Eräänä Päivänä Bodossa Sixtin Kanssa

Vuokra-asema ei ollut niin kaukana satamasta. auto oli o.k. ja voisimme tarkistaa sähköpostiviestimme sixt-toimistossa.rnmiksi satamassa on vuokra-asema, kun risteilyalukset saapuvat? matka autolla on ollut paljon matkustajia ...

Arvostellut:
Yhtiö:

Mr Oved
Europcar

Rentalcargroup palvelu:

 autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu

4

June 12, 2022

 

Ei Läsnäoloa

Menimme vuokra-laskuriin illalla ennen paluuta kysymään laajentamista ... ei ollut käytettävissä palveluntarjoajaa.rnpaluupäivänä ei ollut mitään tarkastajaa sisäänkirjautumiseen. tietoja avaimista ei löytynyt avauspöydästä, ja sitä oli vaikea löytää.

Arvostellut:
Yhtiö:

Ms Hyesoo
Europcar

Rentalcargroup palvelu:

 autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu autovuokraamon arvostelu

5

May 25, 2022

 

Suuri Palvelu!

Koko auton vuokraus oli todella helppoa ja kätevää. suosittelen yritystä, jolle harkitsee auton vuokraamista euroopassa.