Niger Autonvuokraus

4.2 / 5

         

Etsi, Vertaile & Varaa Autosi
18-24  25-70  70+

4.2 / 5

         

Miksi vuokrata auto maassa Niger?

<п>Нигер је држава која се налази у западној Африци која посетиоцима нуди разне атракције. Изнајмљивање аутомобила је најбољи начин да истражите земљу и доживите све што она нуди. Изнајмљивање аутомобила у Нигеру пружа посетиоцима слободу да истражују земљу сопственим темпом, уз погодност сопственог превоза. Изнајмљивање аутомобила такође омогућава посетиоцима приступ удаљеним подручјима која можда нису доступна јавним превозом. <п>Изнајмљивање аутомобила у Нигеру је такође приступачна опција, са компанијама за изнајмљивање које нуде конкурентне цене и широк избор возила. То значи да посетиоци могу пронаћи савршено возило које одговара њиховим потребама и буџету. Уз изнајмљивање аутомобила, посетиоци такође могу да уживају у флексибилности да могу да путују сопственим темпом и максимално искористе своје време у Нигеру.

Täytä Niger -opas

Niger Autonvuokraus

Mitkä ovat parhaat tavat saapua maahan Niger?

<б>Најбољи начини за улазак у Нигер <ул> <ли>Авионом: Главни међународни аеродром у Нигеру је Међународни аеродром Диори Хамани у Ниамеју. <ли>Копненим путем: У Нигер можете ући копненим путем из суседних земаља као што су Алжир, Бенин, Буркина Фасо, Либија, Мали и Нигерија. <ли>Поморским путем: Нема директног приступа Нигеру морским путем. <ли>Реком: У Нигер можете ући реком из суседних земаља као што су Бенин, Буркина Фасо и Нигерија.

Suosituimmat kaupungit ja käyntikohteet maassa Niger

<б>5 најбољих градова које треба посетити у Нигеру <ол> <ли>Агадез: Ово је највећи град у Нигеру и дом је Велике џамије, која је највећа зграда од цигле од блата на свету. Такође је УНЕСЦО-ва светска баштина. Познат је по ужурбаним пијацама, традиционалној архитектури и задивљујућим пустињским пејзажима. <ли>Маради: Маради је трећи по величини град у Нигеру и познат је по својој живописној култури и традиционалној грнчарији. То је центар трговине и дом је великог броја џамија, традиционалних домова и живописних пијаца. <ли>Зиндер: Зиндер је други по величини град у Нигеру и познат је по својој задивљујућој архитектури и живахним пијацама. У њему се налази Велика џамија Зиндер, која је под заштитом УНЕСЦО-а. Такође је дом бројних традиционалних села. <ли>Нијамеј: Ово је главни град Нигера и познат је по ужурбаним пијацама, живописној култури и задивљујућој архитектури. У њему се налази Национални музеј Нигера, у коме се налазе различити артефакти и уметничка дела. <ли>Тахуа: Тахуа је четврти по величини град у Нигеру и познат је по својим задивљујућим пустињским пејзажима, традиционалној архитектури и живахним пијацама. Такође је дом бројних џамија, традиционалних домова и живописних пијаца. <п>Други градови у Нигеру вредни помена су Дифа, Бирни Н Кони и Арлит. Сваки од ових градова има своју јединствену културу и атракције које их чине вредним посете.

Suositut Niger autovuokraussijainnit

Lue lisää

Millaisia autonvuokraushinnat ovat maassa Niger?

<п>Цене изнајмљивања аутомобила у Нигеру могу да варирају у зависности од типа аутомобила и дужине изнајмљивања. Генерално, цене изнајмљивања аутомобила у Нигеру су прилично разумне, а многе компаније за изнајмљивање нуде конкурентне цене. На пример, основни економични аутомобил може да се креће од 25 до 50 долара дневно, док луксузни аутомобил може коштати до 150 долара дневно. <п>За дуже изнајмљивање, многе компаније за изнајмљивање нуде попусте, као што су недељне или месечне цене. На пример, седмични најам основног економског аутомобила може коштати око 150 - 200 долара, док месечни најам може коштати око 400 - 500 долара. Поред тога, многе компаније за изнајмљивање нуде попусте за резервацију унапред или за превремено враћање аутомобила. <п>Када изнајмљујете аутомобил у Нигеру, важно је да проверите да ли возило има оштећења пре потписивања уговора о најму. Поред тога, многе компаније за изнајмљивање захтевају важећу возачку дозволу и важећу кредитну картицу. Такође је важно проверити политике компаније за изнајмљивање у вези са додатним возачима, осигурањем и другим накнадама које могу бити применљиве. <п>Све у свему, цене изнајмљивања аутомобила у Нигеру су прилично разумне, а постоје многе компаније за изнајмљивање које нуде конкурентне цене. Важно је да упоредите цене и пажљиво прочитате уговор о закупу пре потписивања.

Kuinka voin säästää rahaa autonvuokrauksesta maassa Niger?

<ул> <ли><стронг>Резервирајте унапред – Резервисање изнајмљивања аутомобила унапред може вам помоћи да уштедите новац јер можете да упоредите различите понуде и изаберете ону која одговара вашем буџету. <ли><стронг>Изаберите мањи аутомобил – Ако вам не треба велики аутомобил, одлучите се за мањи јер ће обично бити јефтинији за изнајмљивање. <ли><стронг>Потражите попусте – Потражите попусте и посебне понуде које вам могу помоћи да уштедите новац на изнајмљивању аутомобила. <ли><стронг>Избегавајте једносмерно изнајмљивање – Изнајмљивање у једном правцу може да буде скупље, па покушајте да изнајмите аутомобил за исту локацију. <ли><стронг>Упореди цене – Упоредите цене различитих компанија за изнајмљивање аутомобила да бисте пронашли најбољу понуду. <п>Придржавајући се ових савета, можете уштедети новац на изнајмљивању аутомобила у Нигеру. Резервишите унапред, изаберите мањи аутомобил, потражите попусте, избегавајте изнајмљивање у једном правцу и упоредите цене да бисте добили најбољу понуду.

Yleistä tietoa ajamisesta maassa Niger?

<ул> <ли><стронг>Возачка дозвола: За вожњу у Нигеру потребна је важећа међународна возачка дозвола. <ли><стронг>Ограничења брзине: Ограничење брзине у урбаним срединама је 50 км/х, док је на аутопутевима 90 км/х. <ли><стронг>Пијење и вожња: У Нигеру је строго забрањена вожња у алкохолисаном стању. <ли><стронг>Сигурносни појасеви: Возач и сви путници морају да носе појасеве. <ли><стронг>Мобилни телефони: Коришћење мобилног телефона током вожње је нелегално у Нигеру. <п>За вожњу у Нигеру потребна је важећа међународна возачка дозвола и поштовање свих локалних закона о путевима. Ограничења брзине су 50 км/х у урбаним срединама и 90 км/х на аутопутевима, а пијење и вожња, коришћење мобилног телефона током вожње и невезивање појасева су незаконити прекршаји.

Mitä useimmat ihmiset tietävät maasta Niger?

Seuraavat kysymykset ja vastaukset ovat valikoiman suosituimpia kysymyksiä maassa Niger. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, katso Usein kysytyt kysymykset -sivu tai ota meihin yhteyttä.

<п>У Нигеру су на располагању разне опције за паркирање. У зависности од града, постоје јавни паркинг, улични паркинг и приватни паркинг. Јавни паркинг се обично налази у градским центрима и бесплатан. Улични паркинг је такође доступан у већини градова, али је ограничен и може бити тешко пронаћи. Приватна паркиралишта су доступна у већини градова и нуде сигурније могућности паркирања, али обично долазе по цијени. Поред тога, многи хотели, ресторани и друга предузећа нуде сопствене паркинге за клијенте.

<п>Да, у Нигеру постоје путеви са наплатом путарине. Путевима са наплатом путарине управљају Одељење за транспорт и комуникације (ДТЦ) и Министарство јавних радова Нигерије. Путеви са наплатом путарине се углавном налазе у урбаним подручјима и користе се за финансирање изградње и одржавања путева. Путарине наплаћује ДТЦ, а новац се користи за финансирање пројеката и одржавања путева. Возачи морају да плате путарину када уђу на пут са наплатом путарине, а путарине варирају у зависности од дужине пута и врсте возила. Путарине се могу платити готовином или кредитном картицом.

<п>У Нигеру се возе десном страном пута.

<п>Валута у Нигеру је западноафрички ЦФА франак (КСОФ).< /п>

<п>Временска зона у Нигеру је западноафричко време (ВАТ). Ово је један сат испред универзалног координираног времена (УТЦ+1).

<ул> <ли><стронг>Урбане области: 50 км/х <ли><стронг>Аутопутеви: 110 км/х <ли><стронг>Отворени путеви: 90 км/х <ли><стронг>Школске зоне: 30 км/х

<п>Службени говорни језик у Нигеру је француски. Француски је језик владе, образовања и пословања у земљи. Такође се користи у међународним односима, јер је службени језик многих међународних организација, укључујући Уједињене нације. Поред тога, француски се говори у многим другим земљама у региону, укључујући Алжир, Буркину Фасо и Мали.

Faktoja autonvuokraus Niger

 • Viime kuussa, keskimääräinen vuokra-auton pituus Niger oli 0 päivää.
 • Keskimääräinen vuokra-auton pituus Niger on 0 päivää.
 • Kaikkein varattu vuokra-auto tyyppi tällä hetkellä Niger on autot.
 • Viime vuonna eniten varata vuokra-auton tyyppi Niger oli autot.
 • Kuinka paljon se maksaa vuokrata auton Niger? Viime kuussa, keskimääräinen vuokra-auton hinta oli 0 USD.
 • Viime vuonna, kuinka paljon se maksaa vuokrata auton Niger? Viime vuonna keskimääräinen vuokra-auton hinta oli 0 USD.
 • Mikä on nykyinen keskimääräinen päivittäinen hinta vuokrata Niger? Viime kuussa, keskimääräinen vuokra hinta oli NAN DOLLARIA per päivä.
 • Kuinka paljon se maksaa vuokrata auton Niger viimeksi kuluneiden 12 kuukauden aikana? Viime Vuonna keskimääräinen vuokra hinta oli NAN DOLLARIA per päivä.
 • auton vuokraus yritysten saatavilla Niger ovat: carnect.

Lue lisää

Call center aukioloajat

[EST] ma - pe: 3:00 - 16:00  La - su : 3:00-11:00

[GMT] ma - pe: 8:00 - 23:00  La - su : 8:00 - 16:00

Call center aukioloajat

Ma - Pe

La - su

03:00 - 16:00
08:00 - 16:00

[EST]

[GMT]

03:00 - 11:00
03:00 - 16:00

Ota yhteyttä puhelimitse

 • Argentina (+54) 1139848464Argentina (+54) 1139848464
 • Australia (++61) 1800 210 813Australia (++61) 1800 210 813
 • Brasilia (+55) 7128 860 727Brasilia (+55) 7128 860 727
 • Belgia (++32) 02 400 4165Belgia (++32) 02 400 4165
 • Tsekki (+420) 225 985 717Tsekki (+420) 225 985 717
 • Tanska (+45) 78 737 344Tanska(+45) 78 737 344
 • Ranska +33 805543930Ranska +33 805543930
 • Saksa (+49) (0) 800 789 5047Saksa (+49) (0) 800 789 5047
 • Hong Kong (+85) 230 183 031Hong Kong (+85) 230 183 031
 • Japani (+81) 367 753 702Japani (+81) 367 753 702
 • Alankomaat (+31) (0) 800 020 0459Alankomaat (+31) (0) 800 020 0459
 • Meksiko (+52) 557 1000 321Meksiko (+52) 557 1000 321
 • Puola (+48) 221 165 898Puola (+48) 221 165 898
 • Romania (+40) 312 295 047Romania (+40) 312 295 047
 • Venaja (+74) 999 710 053Venaja (+74) 999 710 053
 • Saudi Arabia (+966) 800 8500 803Saudi Arabia (+966) 800 8500 803
 • Espanja +34 900670514Espanja+34 900670514
 • Ruotsi (+46) 852 503 101Ruotsi (+46) 852 503 101
 • Espanja +34 900670514Espanja+34 900670514
 • Yhdistynyt kuningaskunta (+44) (0) 800 078 9054Yhdistynyt kuningaskunta (+44) (0) 800 078 9054
 • Yhdysvallat (++1) 866 735 1715Yhdysvallat (++1) 866 735 1715
 • Sveitsi (+41) 445 510 212Sveitsi (+41) 445 510 212
 • All other (+44) (0) 800 078 9054Kaikki muut (+44) (0) 800 078 9054

Niger Autonvuokraus arvostelut
Katso viimeiset 5 asiakasarvostelua. Asiakkaamme arvioivat Niger autovuokraamon keskimäärin % palautteen perusteella.