Autoverhuur Piarco

4.2 / 5

         

Zoeken, Vergelijken & Boek Uw Auto
18-24  25-70  70+

4.2 / 5

         

Waarom een auto huren in Piarco?

A Trinidad és Tobagoban található Piarco nagyszerű úti cél az autókölcsönzés számára. Számos előnye van az autóbérlésnek Piarcóban, beleértve a kényelmet, a költséghatékonyságot és a különféle látnivalókhoz való hozzáférést. Ha autót bérel Piarcóban, a látogatók könnyedén felfedezhetik a várost és a környező területeket. Költséghatékonyabb lehetőség, mint a tömegközlekedés vagy a taxi használata, és nagyobb szabadságot és rugalmasságot biztosít a terület felfedezéséhez. Ezenkívül a látogatók számos olyan látnivalót érhetnek el, amelyek tömegközlekedéssel nem könnyen megközelíthetők, például strandokat, történelmi helyszíneket és más természeti látnivalókat.

Pakistan Car Rental

Autoverhuurinformatie voor Piarco

A Piarco nemzetközi repülőtér a Trinidad és Tobagot kiszolgáló fő repülőtér. Piarco városában található, körülbelül 25 km-re keletre Spanyolország kikötőjétől. A repülőtér a Caribbean Airlines központjaként szolgál, amely menetrend szerinti belföldi és nemzetközi járatokat üzemeltet a karibi, észak-amerikai, dél-amerikai és európai célállomásokra.

A repülőtér könnyen megközelíthető autóval, taxival vagy busszal. Számos főbb autópálya szolgálja ki, köztük a Churchill-Roosevelt Highway, az Uriah Butler Highway és a Sir Solomon Hochoy Highway. A repülőtéren taxik és magánbérelhető autók állnak rendelkezésre, és rendszeres buszjáratok indulnak Port of Spain kikötőjébe és onnan.

A repülőtér számos szolgáltatást kínál, beleértve számos éttermet, üzletet és vámmentes üzletet. Üzleti társalgó, gyógyfürdő, bank és posta is található. Szálláslehetőségek széles választéka található a közelben, a pénztárcabarát szállodáktól a luxus üdülőhelyekig.

A Piarco nemzetközi repülőtér az üzleti és szabadidős utazók fő csomópontja, és jó összeköttetéssel rendelkezik a sziget többi részével. Ez egy kényelmes átjáró Trinidad és Tobago számos látnivalójához, beleértve a lenyűgöző strandokat, a buja esőerdőket és a nyüzsgő kultúrát.

Feiten over Piarco

 1. Helyszín: A Piarco Trinidad északi partján található, Trinidad kelet-nyugati folyosóján.
 2. Népesség: Piarco lakossága körülbelül 10 000 fő.
 3. Gazdaság: Piarco gazdaságát leginkább a Piarco nemzetközi repülőtér közelsége határozza meg, amely a nemzetközi járatok fő csomópontjaként szolgál.
 4. Történelem: A Piarco eredetileg cukorbirtokként jött létre a 18. században.
 5. Kultúra: Piarco élénk kultúrával rendelkezik, számos fesztivállal és rendezvénysel egész évben.
 6. Klíma: Piarco éghajlata trópusi, a hőmérséklet a 70-es évek közepétől a 90-es évek közepéig Fahrenheitig terjed.
 7. Közlekedés: Piarcót a Piarco nemzetközi repülőtér szolgálja ki, amely összeköti a világ nagyobb városaival.

Nuttige informatie Piarco

 • In de buurt Piarco

 • Populaire locaties in Trinidad

 • Huur een auto bedrijven in Piarco

Pakistan Car Rental

Belangrijkste manieren om Piarco binnen te komen?

 • Légi úton: A Piarco nemzetközi repülőtér a város fő kapuja, amely közvetlen járatokat kínál számos célállomásra.
 • Úttal: A Churchill Roosevelt Highway összeköti Piarcót Trinidad és Tobago más részeivel.
 • Tengeren: Spanyolország Port of Spain kikötője a külföldi kikötőkből érkező hajók fő belépési kikötője.
 • Vasúton: A spanyol kikötő és a San Fernando vasútvonal összeköti Piarcót a sziget többi részével.
 • Busszal: A nyilvános buszok rendszeres járatokat biztosítanak Piarco városába és onnan.

Topbestemmingen en activiteiten Piarco

 1. Piarco nemzetközi repülőtér – A Piarco nemzetközi repülőtér a Trinidad és Tobagot kiszolgáló fő repülőtér. Piarco városában található, 26 km-re keletre Spanyolország kikötőjétől.
 2. Caroni Bird Sanctuary – A Caroni Bird Sanctuary egy védett vizes terület a Caroni-mocsárban, Piarco városának közelében. Számos madárfaj otthona, köztük a Scarlet Ibis.
 3. Las Cuevas-öböl – A Las Cuevas-öböl egy gyönyörű strand Trinidad északi partján, Piarco városának közelében. Úszás, horgászat és egyéb vízi tevékenységek kedvelt célpontja.
 4. Toco világítótorony – A Toco világítótorony Trinidad északkeleti csücskében, Piarco városának közelében található. Népszerű hely a városnézéshez és a fényképezéshez.
 5. Szent. Augustine Beach- A St. Augustine Beach egy népszerű strand Trinidad északi partján, Piarco városának közelében. Remek hely úszáshoz, napozáshoz és egyéb tengerparti tevékenységekhez.
 6. Caroni Nemzeti Park – A Caroni Nemzeti Park egy védett terület a Caroni-mocsárban, Piarco városának közelében. Különféle vadon élő állatoknak ad otthont, beleértve a Scarlet Ibis-t és más madarakat.
 7. Trinidad és Tobago Nemzeti Múzeum – A Trinidad és Tobago Nemzeti Múzeum Piarco városában található. Remek hely az ország történelmének és kultúrájának megismerésére.

Piarco Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Piarco autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 8.00 gebaseerd op 3 ratings.