Autoverhuur Bergisch

4.2 / 5

         

Zoeken, Vergelijken & Boek Uw Auto
18-24  25-70  70+

4.2 / 5

         

Waarom een auto huren in Bergisch?

Ha autót bérel Bergischben, nagyszerű módja annak, hogy felfedezze a várost és a környező területeket. Bergisch a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományban található város, amely gyönyörű tájairól és kulturális látnivalóiról ismert. Autóbérléssel a látogatók könnyedén elérhetik a város számos látnivalóját, mint például a történelmi várat, a botanikus kerteket és a számos múzeumot. Az utazók a város kiváló tömegközlekedési rendszerét is kihasználhatják a környező területek felfedezéséhez. Az autóbérlés Bergischben nagyszerű módja annak, hogy megtapasztalja a város kultúráját és történelmét, valamint lenyűgöző tájait.

Ha autót bérel Bergischben, a látogatók szabadon fedezhetik fel a várost saját tempójukban. Autóbérléssel a látogatók könnyedén elérhetik a város számos látnivalóját, mint például a történelmi várat, a botanikus kerteket és a számos múzeumot. Az utazók a város kiváló tömegközlekedési rendszerét is kihasználhatják a környező területek felfedezéséhez. Autóbérléssel a látogatók a város számos szabadtéri tevékenységét is kihasználhatják, mint például a túrázás, a kerékpározás és a kajakozás. Az autóbérlés Bergischben nagyszerű módja annak, hogy megtapasztalja a város kultúráját, történelmét és természeti szépségeit.

Pakistan Car Rental

Autoverhuurinformatie voor Bergisch

Bergisch Gladbach város Németországban, Észak-Rajna-Vesztfáliában a Rheinisch-Bergischer Kreisben. A Rajnától keletre található, kb. Kölntől 10 km-re keletre. A város része a Bergisches Land régiónak, amelyet dombok és folyók jellemeznek.

A város könnyen megközelíthető autóval, az A3-as autópálya a város közelében halad. Kölnből és a régió más városaiból is rendszeresen indulnak buszok és vonatok. A legközelebbi repülőtér a kölni bonni repülőtér, amely körülbelül 25 km-re található.

A Bergisch Gladbach sok mindent kínál a látogatóknak. A város történelmi központja számos régi épülettel és templommal, valamint számos múzeummal és galériával rendelkezik. A városban számos park és kert is található, mint például a Bergischer Botanischer Garten, amely népszerű piknikezőhely és szabadtéri tevékenység.

A város szabadidős tevékenységek széles skáláját kínálja. Számos úszómedence, golfpálya és számos sportolási lehetőség várja a vendégeket. Számos fesztivál és esemény is van egész évben, mint például a Bergisch Gladbach Fesztivál júniusban és a Bergisch Gladbach Jazz Fesztivál szeptemberben.

A Bergisch Gladbach nagyszerű úti cél a várost és a környező régiót felfedezni vágyó látogatók számára. Történelmi épületeivel, parkjaival és szabadidős tevékenységeivel mindenki talál kedvére valót.

Feiten over Bergisch

 1. Helyszín: Bergisch Németország nyugati részén, Észak-Rajna-Vesztfália tartományban található.
 2. Népesség: Bergisch város lakossága körülbelül 120 000 fő.
 3. Történelem: Bergischot először a 11. században említették, és a középkorban fontos kereskedelmi központ volt.
 4. Gazdaság: Bergisch gazdasága főként a feldolgozóiparon alapul, és a városban található olyan vállalatok, mint a Siemens és a Bosch.
 5. Kultúra: Bergisch számos kulturális intézménynek ad otthont, például a Bergisch Múzeumnak, a Bergischi Filharmonikus Zenekarnak és a Bergisch Operaháznak.
 6. Sport: A város a Bergisch Lions otthona, egy profi kosárlabdacsapat, amely a német kosárlabda-bajnokságban játszik.
 7. Közlekedés: Bergisch jó tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, számos busz- és vonatvonal halad át a városon.

Nuttige informatie Bergisch

Pakistan Car Rental

Belangrijkste manieren om Bergisch binnen te komen?

 • Autóval: Az A3-as és az A4-es autópálya egyaránt közvetlenül Bergisch Gladbachba vezet.
 • Vonattal: Bergisch Gladbachnak két vasútállomása van – a Bensberg és a Bergisch Gladbach.
 • Busszal: Számos regionális és távolsági autóbusz szolgálja ki a Bergisch Gladbachot.
 • Kerékpárral: Bergisch Gladbachba számos kerékpárút vezet.
 • Légi úton: A legközelebbi repülőtér a Köln-Bonn repülőtér, amely körülbelül 25 km-re található.

Topbestemmingen en activiteiten Bergisch

 1. Burg Altenberg: Bergisch egyik legnépszerűbb turisztikai látványossága, ez a kastély egykor a Berg grófok otthona volt, ma pedig múzeum és népszerű esküvői helyszín.
 2. Bergisches Land Múzeum: Ez a múzeum átfogó áttekintést nyújt a régió történelméről és kultúrájáról, az őskortól napjainkig.
 3. Bergisch Gladbach Állatkert: Ez az állatkert több mint 500 állatnak ad otthont a világ minden tájáról, köztük tigriseknek, oroszlánoknak és majmoknak.
 4. Schloss Bensberg: Ez a kastély a 17. században épült, és ma luxusszálloda és étterem.
 5. Kurpark: Ez a park különféle kerteknek, szobroknak és szökőkutaknak ad otthont, és népszerű piknikező- és sétálóhely.
 6. Bergisch Gladbach vízvezeték: Ez a vízvezeték Bergisch egyik leglenyűgözőbb látnivalója, és népszerű fotózási hely.
 7. Bergisch Gladbach karácsonyi vásár: Ezt a piacot minden év decemberében tartják, és Németország egyik legnépszerűbb karácsonyi vására.

Bergisch Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Bergisch autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 6 gebaseerd op 10 ratings.

Beoordeeld door:
Bedrijf:

Mr Bijoy
Cartrawler

Rentalcargroup Service:

Bergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzicht

5

December 21, 2022

 

Zo Simpel Als Het Wordt

Zou het aanbevelen huurauto groep - mijn ervaring was dat een tijdige levering, responsiviteit en makkelijk van zaken doen. ik heb niets anders dan het allerbeste om te zeggen.

Beoordeeld door:
Bedrijf:

Mr Francisco José
Cartrawler

Rentalcargroup Service:

Bergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzicht

5

December 14, 2022

 

Goede professionals en uitstekende auto's

Beoordeeld door:
Bedrijf:

Mr Russelll
Cartrawler

Rentalcargroup Service:

Bergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzicht

5

November 28, 2022

 

Franfurt

Zeer goede en mooie nieuwe auto, geen drukpersoneel (voor ongewenste artikelen) zeer aangenaam en vriendelijkrncommentaar alleen een lange weg van d aankomsten

Beoordeeld door:
Bedrijf:

Mr Michael
World Cars

Rentalcargroup Service:

Bergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzicht

4

November 23, 2022

 

Glad Boekingsproces, Goede Service

Bij de boeking werd gezegd dat in terminal 1 van frankfurt airport een huurauto zou worden aangeboden; in de voucher zei het dat de auto in terminal 2 van de luchthaven zou worden aangeboden. transport tussen de terminals is makkelijk en het maakt niet uit, het is gewoon een beetje verwarrend.

Beoordeeld door:
Bedrijf:

Mr Peter
Europcar

Rentalcargroup Service:

Bergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzichtBergisch autoverhuuroverzicht

4

October 30, 2022

 

Tevreden

Goede service, vooral als we de auto terugkwamen.